На днях в Запоріжжі учні професійно-технічних навчальних закладів області змагалися в випіканні бісквітно-кремового торту. Це було основним завданням обласного етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кондитер».
У конкурсі брали участь 5 переможців І етапу конкурсу. Це учні, що вчаться на «Кондитера» в Запорізькому професійному будівельному ліцеї, Бердянському економіко-гуманітарному коледжі, в Бердянському центрв професійно-технічної освіти, Пологівському професійному ліцеї та в Багатопрофільний центр професійно-технічної освіти».
Практичний тур проводився в навчальній майстерні. Він відповідав вимогам рівня кваліфікації «Кондитер 3 розряду» та передбачав виконання бісквітно-кремового торту за темою, обраною учасником.
Переможцями конкурсу стали:
1 місце – Альона Галатова, учениця Бердянського економіко-гуманітарного коледжу;
2 місце – Альона Іваєва, учениця ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти»;
3 місце – Анна Храпач, учениця ДНЗ «Багатопрофільний центр професійно-технічної освіти».
Учасники конкурсу нагороджені дипломами, грамотами та цінними призами, а переможниця братиме участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кондитер», який відбудеться у травні 2017 року у місті Рівне.