Мер Володимир Буряк зустрівся з Почесними громадянами

Володимир Буряк зустрівся з Почесними громадянами Запоріжжя, серед яких В’ячеслав Богуслаєв, Валентина Харлова, Олександр Никоненко, Віктор Короленко, Володимир Грищенко, Олег Бурбовський та інші. Мер подякував поважним запоріжцям за участь в житті міста

– Хочу подякувати вам за те, що ви зробили та продовжуєте робити для рідного Запоріжжя, – зазначив Володимир Буряк.

Основною темою зустрічі стали досягнення минулого року та плани розвитку міста у цьому році. Так мер розповів про завершення будівництва нового пасажирського терміналу запорізького аеропорту. Споруда готова до здачі в експлуатацію, вже в березні  терміналом зможуть користуватися пасажири. Крім того, на літній сезон відкриються нові рейси. Також 2019 рік ознаменувався масштабними об’єктами у сфері благоустрою, розвитком громадського транспорту тощо.

Цього року Запоріжжя також очікують суттєві зміни. Зокрема заплановані реконструкція двох центральних площ міста – Запорізької та Фестивальної, введення в експлуатацію нового пасажирського терміналу, збірка запорізьких трамваїв та купівля електробусів.

Почесні громадяни відзначили, що вони задоволені тими змінами, які відбуваються у Запоріжжі під керівництвом Володимира Буряка. Зокрема В’ячеслав Богуслаєв наголосив про успішний досвід співпраці підприємства «Мотор Січ» з міською владою.

– Володимир Буряк зробив все для того, щоб підтримати рішення про продаж Палацу спорту «Юність». У результаті ми створили в Запоріжжі сучасний палац спорту, про який говорять по всій Україні. Чудовим подарунком місту став оновлений аеропорт. Все це робота міського голови, – наголосив В’ячеслав Богуслаєв.

Значну увагу міський голова приділяє й підтримці ветеранів, ветеранських організацій. Про це наголосив голова міської організації ветеранів Віктор Короленко.

Читайте також: Як експерти оцінюють роботу Володимира Буряка на посаді міського голови