На поїзді “Запоріжжя-Ужгород” тепер з’являться гарячі страви в новому меню.

Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.

З цього тижня Укрзалізниця розпочинає тестування якісного харчування на деяких найдовших рейсах.

Так, меню з гарячими стравами, який розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко, тепер буде на таких рейсах:

  • №4/3 Запоріжжя — Ужгород
  • №351/352 Київ — Кишинів,
  • №95/96 Київ — Рахів,
  • №29/30 Київ — Ужгород.

Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курку з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.

Вартість страв: від 170 до 190 гривень.