Готується до відкриття установа для підготовки сучасної генерації кухарів зі шкільного харчування. Вже за декілька тижнів почне працювати перший кулінарний хаб Запорізької області, – повідомляє голова ЗОВА Іван Федоров.

Це не просто кухня, а інноваційний простір, обладнаний пароконвектоматами, піца-печами, тістомісами, вакууматорами та апаратом для шокової заморозки. Тут на сучасному обладнанні зможуть навчатися студенти коледжу і всі бажаючі здобути нову професію. Також зможуть підвищити кваліфікацію кухарі шкільних їдалень.

Будуть і курси професійної перепідготовки для переселенців та ветеранів війни. Простір розрахований на 20 учнів одночасно.

Завдяки хабу фахівці зможуть готувати для школярів області 500 порцій корисних гарячих обідів щодня.