Гороскоп на 15-21 листопада для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН (21.03-20.04). Переконувати й перетворювати супротивників на союзників – ось центральне завдання тижня. При цьому постарайтеся, щоб між вами й навколишніми не залишилося недомовок і образ, усі взаємини краще з’ясовувати у відкриту. Для розвитку вашої справи будуть потрібні певні фінансові ресурси. У вихідні можливі помилки, непогодженість і зовсім непередбачений поворот подій в особистому житті.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вам необхідно зазирнути в себе й подумати, що могло повалити вас у зніяковілість, принести у ваш досить стрункий життєвий розпорядок елементи хаотичності. Вибір часто буває складним, тому, перш ніж діяти, усе гарненько обміркуйте. На роботі на вас чекає визнання, повага й розуміння. Однак планку при цьому доведеться тримати високо.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Зросте ваш творчий потенціал, і ви можете одержати багатообіцяльну ділову пропозицію. І це реальний шанс на великий прибуток. Тож проявляйте ініціативу й креатив. В особистому житті найбільш прямий шлях зовсім не обов’язково – кращий, розгляньте всі варіанти. І ви одержите бажане. Дуже скоро ви відчуєте безхмарне щастя.

РАК (22.06-23.07). Бажано не послабляти уваги, тому що можуть відбутися важливі і цікаві події. Пропустити їх було б нерозумно і образливо. В жодному разі не лінуйтеся, саме зараз ви можете показати себе з кращої сторони. Враховуйте інтереси колег, пам’ятайте, що перетягання ковдри на себе може лише ускладнити взаємини в колективі.

ЛЕВ (24.07-23.08).
Бажано не починати нові справи, старт буде складним. Зі своїми проблемами намагайтеся справлятися власними силами й не влазити в борги. На роботі є небезпека ілюзій і зіркової хвороби. Тож не будьте ласі на лестощі, не присипляйте себе дифірамбами навколишніх. Ваші досягнення вимагають підтвердження практикою, і ця можливість вам представиться.

ДІВА (24.08-23.09). Ви в центрі уваги, сповнені сил і енергії. Однак справи чомусь складаються не найкращим чином. Не намагайтеся виправити утворену ситуацію, а спробуйте витягти корисний урок і чекайте на зміни. Задумане вдасться втілити в життя, якщо ви перетворите своє обурення на ділову активність. Невдачі – наслідок ваших спроб вийти на новий рівень життя. Це нормально й означає, що ви поступово просуваєтеся в потрібному напрямку. Просто не чекайте усього й одразу.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Нічого не плануйте, живіть за графіком. Вас можуть порадувати гарні новини. Може відбутися подія, яка кардинально змінить ваше особисте життя. У вихідні не слухайте порадників, що відговорюють вас від того виду відпочинку, який ви для себе вибрали. Ваші плани обіцяють бути оптимальними.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Проявивши мудрість і стриманість, ви успішно впораєтеся зі справами й дістанете солідний прибуток. Ваше матеріальне становище стабільне і більше не турбує вас. Варто піддатися емоціям, якщо мова про кохання. Нехай сильні почуття змусять вас піти на ризик, ви одержите набагато більше.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви зможете значно змінити світ навколо себе, якщо захочете цим займатися. Найбільш практичне застосування цього таланту знайдуть ті, хто займеться ремонтом житла. Бажано знизити до мінімуму навантаження на роботі й почати планувати вихідні. Організуйте гучну вечірку або зустріч із друзями.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Підготуйтеся до насиченого й досить напруженого тижня. Запорукою успішного ходу справ стане поєднання практичної хватки зі здоровим честолюбством. Вам необхідно сконцентруватися на найголовнішому й не розпорошуватися по дрібницях. Не втрачайте часу на суперечки й з’ясування, хто в колективі або в родині лідер.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Тиждень в основному пройде рівно й спокійно. Ваші колеги зіграють важливу роль у вашій кар’єрі. Не бажано нервуватися й дратуватися з дрібниць, тоді робота буде споритися, і тиждень стане досить продуктивним. Гроші у вас є, але не поспішайте їх витрачати. Бажано не приймати відповідальних рішень. Наприкінці тижня домашні справи загрожують вирішуватися надто емоційно. Дітям у вихідні знадобиться ваша допомога.

РИБИ (20.02-20.03).Бажано уникати імпульсивності й нелогічності у словах і вчинках. Якщо ви обійдете ці підводні камені, атмосфера навколо вас гармонізується. Ви перестанете нервуватися. На роботі необхідно ретельно перевіряти вступну інформацію. Вдалий період для завершення старих справ. Вихідні сприятливі для будь-яких компаній, тільки не сидіть на самоті.