Гороскоп на 4-10 жовтня для всіх знаків Зодіаку

ОВЕН (21.03-20.04). Висока працездатність, заповзятливість і впевненість в собі допоможуть вам добитися успіху. Проблеми, які раніше видавалися невирішуваними, розпадуться на низку дрібних, і здолати їх не складе особливої праці. Добре б згадати й відновити колишні зв’язки й зустрітися зі старими друзями. У вихідні краще не обговорювати з близькими людьми фінансові питання.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Все йде благополучно, якщо не лінуватися. Якщо ви подолаєте лінь, то все у вашому професійному житті буде прекрасно. Пропонуйте свої ідеї, плани й проєкти, вони реалістичні, а виходить, можуть принести прибуток. Відкрийте для себе нові обрії в кар’єрі та особистій сфері.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Очікуйте приємних змін на роботі. Вам підвищать зарплату, видадуть премію, зроблять графік більш зручним. В особистому житті також багато зміниться до кращого. Будьте готові, що ваш партнер, нарешті, запровадить у життя те, що давно збирався, хоча дотепер мовчав про це. У вихідні дні постарайтеся відпочити так, як би вам цього хотілося, нікого не слухайте.

РАК (22.06-23.07). Ваші задуми будуть реалізовуватися немов по чарівництву, про такі результати своєї роботи ви не могли й мріяти. Досить велика ймовірність кар’єрного росту. Може виникнути ситуація, коли вам доведеться відповідати не тільки за себе, але й за інших. Постарайтеся не розпорошуватися на дрібниці. Сконцентруйте всі зусилля для досягнення однієї, головної для вас наразі цілі.

ЛЕВ (24.07-23.08). Сімейне життя зажадає вашої уваги. І важливо не позбавити себе романтизму. У професійній сфері одне з найважливіших завдань – реально співвіднести власні можливості з обсягом майбутньої роботи. І заодно навчитися відстоювати свої інтереси. Друзі зможуть вам допомогти в надзвичайно важливій справі.

ДІВА (24.08-23.09). На вас очікує багато зустрічей, дзвінків, переговорів. Постарайтеся не втомитися від спілкування й не забувати про свої інтереси. Однак не тисніть на колег. Важливо не відволікатися від головних цілей. Ви можете розраховувати на допомогу надійних партнерів. У вихідні краще влагодити всі сімейні проблеми мирним шляхом.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Ви спокійні, у вас гарний настрій. Ви насолоджуєтеся життям, приємними знайомствами, спілкуванням… Якщо це не про вас, виходить, ви занадто багато працюєте, треба б передохнути. Адже є й інші важливі сфери. Не забувайте про нагромадження домашніх справ. Бажано більше часу й уваги приділяти дітям. У вихідні поїздка в нові місця збагатить вас враженнями і підійме настрій.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Продовжуйте аналізувати ситуацію, що склалася, і втілювати свої плани в реальність. Упорядковуйте все, до чого дотягнетеся. Зокрема свої думки. Це допоможе вам пролити світло на причини того, що відбувається, і прийняти важливе рішення. У справах на вас чекає успіх і прибуток, з’являться нові партнери й вигідні клієнти. Поїздка за місто на вікенд дозволить відновити витрачені сили і знайти душевну рівновагу.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Основне завдання – зосередження на головному. Не бажано нервувати й дратуватися по дрібницях, тоді робота буде споритися, і тиждень виявиться досить продуктивним. Не звертайте увагу на дрібні неприємності. Ви одержите можливість проявити великодушність, хоч це й не позбавить вас від фінансових проблем. У вихідні ви можете розраховувати на підтримку друзів і рідних.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). З’ясовуючи відносини та відстоюючи свої права і незалежність, наберіться терпіння і мудрості, подівіться на себе зі сторони, і, можливо, ви побачите спосіб змінити ситуацію на свою користь. Важливо не втратити душевну рівновагу, тоді тиждень буде сприятливий для роботи з інформацією й продуктивний в плані спілкування. Подумайте про зміни в особистому житті.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Намагайтеся у всьому знаходити позитивні моменти. Навіть якщо спочатку це буде непросто, потім втягнетеся. Розраховуйте тільки на власні сили. Швидше за все, від колег можна чекати дрібних неприємностей. У вихідні несподівана інформація загрожує застати вас зненацька або досить стривожити. В особистому житті також не виключені розчарування.

РИБИ (20.02-20.03). Вас будуть переповняти творчі ідеї й задуми. Вам знадобляться однодумці, які допомогли б їхньому втіленню в життя. Прислухайтеся до голосу інтуїції, це дозволить уникнути багатьох помилок і наблизить вас до здійснення заповітного бажання. У вихідні краще не вступати в суперечки з другою половинкою. Ви занадто роздратовані й будете чіплятися одне до одного по дрібницях.