Суд став на бік правди та задовольнив позив колективу лікарні екстреної медичної допомоги.

Сьогодні 03.03.2023р. Запорізький окружний адміністративний суд розглянув у відкритому судовому засіданні справу за позовною заявою КНП « Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» Запорізької міської ради щодо визнання  протиправним та скасування рішення  «Про реоганізацію юридичної особи – КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР шляхом приєднання до КНП « Міська лікарня  №6» ЗМР.

Суд позовну заяву — задовільнив повністю!

Колектив нагадав, як все відбувалось: 07.12.2022 у Запоріжжі пройшла таємна сесія міськради, на якій ухвалили рішення «Про реоганізацію юридичної особи – КНП « Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР шляхом приєднання до КНП «Міська лікарня  №6» ЗМР.

Після винесення цього рішення  КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР подала до суду на міськраду про незаконність рішення про реорганізацію.

15.12.2022 до лікарні приїхали представники влади, щоб зачитати Рішення про створення ліквідаційної комісії з приводу об’єднання з “Міською лікарнею №6”.

Проте 15.12.2022 суд прмйняв ухвалу про призупинення дії рішення міськради.

03.03.2023 суд позовну заяву зі сторони КНП « Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР задовільнив повністю.

Зазначаємо, що не дивлячись на всі перешкоди, які спіткали  КНП « Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР з моменту прийняття міською радою рішення про «реорганізацію»,  вона продовжувала працювати 24/, рятуючи життя не дивлячись ні на що. Тож правда на стороні КНП « Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги»ЗМР – і правда переможе.

Бо правда – це об’єктивна реальність, що не залежить від спостерігача чи суб’єктивного сприйняття! – йдеться на сторінці лікарня у соцмережі.