У Хортицькому районі два сервісні центри відтепер працюватимуть в укритті, тож отримати послуги можна навіть під час тривоги.

Йдеться про центри № 2342 та 2343, що на розташовані на вулиці Бабури козака, 9а.

“Безпека наших працівників і відвідувачів – це завдання № 1. Нове приміщення, що розташоване в укритті, дасть можливість у безпечних умовах надавати послуги громадянам протягом усього робочого дня – з 8:00 до 17:00. Очікується, що адміністратори двох сервісних центрів МВС надаватимуть до 300 послуг на день”, – розповів начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Щоденно там працюватимуть 18 адміністраторів. Люди можуть отримати водійське посвідчення, зареєструвати чи переєструвати транспортний засіб, пройти іспит тощо. Винятком є теоретичний іспит, продовжити який можна лише після відбою.

Це стало можливим завдяки новому укриттю. В безпечному підземному просторі надаватимуть до 300 послуг на день, – повідомили на сайті ЗОВА.

В безпечному підземному просторі працюватимуть 20 адміністраторів двох сервісних центрів МВС. Його побудували практично з нуля, буквально за п’ять місяців.

Отримувати послуги тут зможуть не тільки запоріжці, але й мешканці навколишніх громад.