Центр міста завішаний бордами з фотографією голови облдержадміністрації, причому плату за розміщення бюджет Запоріжжя не отримав – Антикорупційний рух

У Запоріжжі з’явилося багато бордів та сітілайтів з фото Олександра Старуха, голови облдержадміністрації. Причому вони розміщені з порушенням процедури. Про це повідомляє голова Антикорупційного руху Запоріжжя Костянтин Бєлов.

“Всі, напевно, вже бачили борди та сітілайти, на яких з усмішкою зображено голову Запорізької ОДА Старух, який рекламує себе та Велике будівництво Президента, яке здійснюється за рахунок платників податків, тобто за наші з вами гроші.

Всі ці фото Стара розмістилися на бордах комунального підприємства Запорізька міська інвестиційна агенція, основним видом діяльності якої є розміщення зовнішньої реклами на власних площах. І, як ви вже здогадалися, отримав ці рекламні площі голова адміністрації абсолютно безкоштовно.белов

За моєю інформацією, Куртеву віддали вказівку зверху і ЗДІА виділило Старуху 20 бордів та 20 сітілайтів у топових місцях міста. Вартість борду складає 6 тис. грн. міс., сітілайта 2 тис. Виходить, замість того, щоб поповнити бюджет міста на 160 тис., вони витягли їх і витратили на власну агітацію.

Анатолій Куртєв, поясніть будь ласка на якій підставі ви витрачаєте бюджетні гроші на піар Старуха?”, – пише в соцмережі Костянтин Бєлов.